Ook Douwe Bob zingt Hazes in 2024

Douwe Bob maakt vandaag bekend dat hij mee zal doen aan de 12e editie van Holland Zingt Hazes. Het is voor de singer-songwriter de eerste keer dat hij deelneemt aan het jaarlijkse eerbetoon aan André Hazes. Het immens populaire Hazes meezingconcert keert volgend jaar op 8 en 9 maart terug in de Ziggo Dome. De andere artiesten worden later bekendgemaakt.

“De hits van Hazes blijven in elke leeftijdscategorie razend populair. Ik heb de afgelopen editie de show gezien en het was echt een groot feest. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik daar volgend jaar deel van uit mag maken. Ik heb natuurlijk al een paar hits in mijn hoofd die ik heel graag wil zingen, maar die houd ik nog even geheim!” aldus singer-songwriter Douwe Bob.

Er zijn in totaal al meer dan 600.000 bezoekers bij de Holland Zingt Hazes concerten geweest die de nummers van Hazes meezingen. In de afgelopen jaren hebben bijna vijftig artiesten onder leiding van Jeroen van der Boom op het Holland Zingt Hazes podium een ode gebracht aan hun held. De muziek van André Hazes blijft ongekend populair. Sinds in 2013 de eerste editie van Holland Zingt Hazes werd georganiseerd, groeien nog steeds generaties op met de iconische hits zoals Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Geef mij je Angst, Een Beetje Verliefd en Bloed, Zweet en Tranen.

Fotografie: Set Vexy / Alzheimer Nederland