Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes 2024

Vandaag is bekendgemaakt dat Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk zijn toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2024. De twaalfde editie van het grootse Hazesspektakel vindt plaats op 8 en 9 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder is al bekend geworden dat André Hazes, Jeroen van der Boom en Douwe Bob op deze avonden de grootste hits van volksheld André Hazes zullen zingen.

Het is voor Wolter Kroes de eerste keer dat hij op het podium van Holland zingt Hazes staat. De zanger is groot fan van André en heeft hem vaak ontmoet. ‘Ik vind het een grote eer dat ik mag meedoen aan Holland Zingt Hazes,’ laat Wolter Kroes weten. ‘De man is een legende en het is uniek dat zijn nummers nog altijd woord voor woord worden meegezongen.’ Wolter is ook nooit het advies vergeten dat André hem aan het begin van zijn carrière mee heeft gegeven. ‘Zijn raad aan mij was om altijd mijn eigen pad te blijven bewandelen en je eigen liedjes te zingen. Dat heb ik altijd onthouden.’

In de afgelopen jaren zijn er meer dan 600.000 bezoekers naar de Holland Zingt Hazes concerten geweest. Bijna vijftig artiesten hebben in die tijd, onder leiding van Jeroen van der Boom, een ode gebracht aan hun held.

De muziek van André Hazes blijft ongekend populair. Sinds in 2013 de eerste editie van Holland Zingt Hazes werd georganiseerd, groeien nog steeds generaties op met iconische hits als Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Geef mij je Angst, Een Beetje Verliefd en Bloed, Zweet en Tranen. Op een later moment zal bekend worden welke artiesten nog meer op deze avonden zullen optreden.