ANDRE HAZES IS OOK VOLGEND JAAR BIJ HOLLAND ZINGT HAZES

Tijdens Holland Zingt Hazes 2023 betrad André Hazes, na een rustpauze van anderhalf jaar, onder een oorverdovend applaus weer het grote podium. Direct na de succesvolle reeks concerten, bevestigt André zijn deelname aan Holland Zingt Hazes 2024: “Weer spelen in de Ziggo Dome voelde als thuiskomen. Het publiek van Holland Zingt Hazes is het beste publiek ter wereld, het was alsof ik door 15.000 man gedragen werd. Een heel bijzonder moment, om mijn eerste nummers weer te zingen, en om samen met het publiek mijn vader te eren. Nog voordat Holland Zingt Hazes dit jaar voorbij was, wist ik het al 100% zeker: dit wil ik volgend jaar weer.”

De afgelopen twee weken vormde de Ziggo Dome weer het podium voor het eerbetoon aan de grootste volkszanger aller tijden. Na in totaal 60.000 bezoekers ter hebben mogen ontvangen is producent MediaLane trots te kunnen melden dat Holland Zingt Hazes volgend jaar weer terugkeert, en dat Andre Hazes als eerste artiest aangekondigd kan worden in de line up. Overige artiesten worden later bekend gemaakt.

De muziek van André Hazes blijft ongekend populair. Sinds in 2013 de eerste editie van Holland Zingt Hazes werd georganiseerd, groeien nog steeds generaties op met de iconische hits als Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Geef mij je Angst, Een Beetje Verliefd en Bloed, Zweet en Tranen. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024 wordt het grootste meezingconcert van Nederland met de muziek van André Hazes voor de twaalfde keer georganiseerd. De kaartverkoop is geopend, boek snel voor de beste plaatsen!