Tino Martin maakt de line-up Holland Zingt Hazes compleet

Zojuist is bekend geworden dat ook Tino Martin de hits van Hazes zingt tijdens de twaalfde editie van Holland Zingt Hazes. De concerten vinden plaats op 8, 9, 15 en 16 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert op 15 maart is uitverkocht, wegens succes is de show op 16 maart onlangs toegevoegd.

Tino Martin stond al lange tijd op het wensenlijstje van de producent. Hij scoorde een grote hit met het Hazes nummer Vanavond (Uit m’n bol) samen met Kris Kross Amsterdam en Donnie. Daarnaast staat Tino standaard hoog in de lijstjes bij regelmatige polls onder de bezoekers van de succesvolle concertreeks.

De line-up artiesten op het grootste podium met een eerbetoon aan Hazes is nu compleet en bestaat naast Tino uit André Hazes, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Douwe Bob, Wolter Kroes, Karsu, Jamai, Peter Beense en Samantha Steenwijk.

Tino: “André Hazes! Welke Nederlandse muziekliefhebber is er niet mee opgegroeid? Ik hou ontzettend veel van de man zijn muziek en teksten. Het is voor mij dan ook een eer om erbij te mogen zijn en een aantal van zijn mooiste liedjes te zingen bij Holland Zingt Hazes op een voor mij zeer bekende plek: in de Ziggo Dome!!”

Holland Zingt Hazes In maart 2024 staat het grootste meezingconcert van Nederland voor de twaalfde keer in de Ziggo Dome in Amsterdam. De muziek van André Hazes is ongekend populair. Sinds de eerste editie in 2013, groeien nog steeds generaties op met de iconische hits zoals Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Geef mij je Angst, Een Beetje Verliefd en Bloed, Zweet en Tranen.

BOEK NU ARTIESTEN NIEUWS