Kris Kross Amsterdam draait dit jaar Hazes

Kris Kross Amsterdam draait dit jaar weer Hazes op het podium van de Ziggo Dome. De mannen kunnen niet wachten om er op 8, 9, 15 en 16 maart weer een groot feest van te maken tijdens Holland Zingt Hazes.

Na hun geweldige optreden vorig jaar zijn wij heel blij dat ze er dit jaar ook weer bij zijn.  Kris Kross Amsterdam ziet er al groot Hazes fans naar uit dat zij weer op het podium mogen staan.

Kris Kross Amsterdam: “Onze bewondering voor de muziek van Hazes is algemeen bekend. Gedurende de concertreeks van vorig jaar is onze waardering voor zijn werk alleen maar toegenomen. Recentelijk hebben we aan een bijzonder project gewerkt, waarover we binnenkort meer details zullen onthullen. We zijn ervan overtuigd dat het fantastisch wordt. Met veel enthousiasme kijken we uit naar Holland Zingt Hazes volgende maand, waarvan we zeker zijn dat het opnieuw een grandioze viering zal worden!” 

Samen met Jeroen van der Boom, André Hazes, Douwe Bob, Tino Martin, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk, Jamai, Frans Bauer, Karsu en Peter Beense zullen de mannen van Kris Kross Amsterdam hun eerbetoon aan onze grootse volksheld brengen. Holland Zingt Hazes vindt op 8, 9 en 16 maart 2024 plaats in Ziggo Dome Amsterdam.

BOEK NU ARTIESTEN NIEUWS