Hazes komt dichterbij de fans dan ooit

André Hazes, Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Peter Beense, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom en Samantha Steenwijk bezoeken vandaag door heel het land verschillende regionale media. De artiesten, die op 22 en 23 maart 2019 optreden tijdens Holland Zingt Hazes, reizen door heel Nederland om te laten zien dat ze met Holland Zingt Hazes dit keer dichterbij komen dan ooit. 

‘We komen letterlijk heel dichtbij,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Niet alleen vandaag wanneer we met het Holland Zingt Hazes team een rondje langs de regionale radio- en televisiestations in Nederland maken. Maar ook straks in de Amsterdamse Ziggo Dome waar de optredende artiesten, door nog meer podia, in de hele zaal nog dichterbij ons publiek komen te staan. Dat in combinatie met het hologram van André Hazes, waarmee de fans hun idool voor het derde jaar op rij weer kunnen zien en horen zingen, belooft de zevende editie van Holland Zingt Hazes weer een onvergetelijke avond te worden.’

Onlangs maakte producent MediaLane al bekend dat, voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes, het hologram van André Hazes in duet gaat met zoon André. Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment.

Het is niet voor niets dat de artiesten juist vandaag in het land te zien zijn. ’Gisteren, 23 september, was de veertiende sterfdag van André,’ zegt Jeroen. ‘Veertien jaar lijkt lang, maar door de herinnering aan André levend te houden, verdwijnt hij nooit uit ons leven.’

Dat zijn muziek onsterfelijk is, blijkt ieder jaar opnieuw tijdens de uitverkochte concertreeks van Holland Zingt Hazes waar het publiek al zijn hits luidkeels meezingt.

Meer informatie over het concert en de kaartverkoop vindt u op www.hollandzingthazes.nl