André Hazes in duet met het hologram van zijn vader

Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes gaat André Hazes in duet met het hologram van zijn vader! Tijdens de concerten op 22 en 23 maart 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome zal André Hazes samen met zijn vader zingen. De ontwikkeling van het hologram is al zo ver dat André wellicht zijn vader kan omarmen. Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval overleed. Voor André, die tijdens zijn grote optredens altijd een kruk op het podium met daarop een biertje voor zijn vader heeft klaar staan, is het duet een droom die uitkomt. Maar niet alleen voor André. Sinds Holland Zingt Hazes het hologram heeft geïntroduceerd, roepen de fans om een duet met vader en zoon.

André Hazes kan niet wachten tot dat moment. ‘Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde. Maar de techniek is nu zo ver ontwikkeld dat dit onvergetelijke moment nu echt haalbaar is.
Ik ben heel zenuwachtig voor dit duet maar tegelijkertijd ongelooflijk trots dat ik dit straks mag doen. Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf’.

De zevende editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats op 22 en 23 maart 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast André treden ook Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé op.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels meezingt in de grootste kroeg van Nederland! Kortom Holland Zingt Hazes staat garant voor een heerlijke avond feest.

Boek nu om verzekerd te zijn van de beste plaatsen. Mis het niet!
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl