Holland Zingt Hazes keert in 2024 terug in de Ziggo Dome

Met vier bomvolle concerten in 2023 is producent MediaLane trots te kunnen melden dat Holland Zingt Hazes volgend jaar terugkeert in de Ziggo Dome Amsterdam. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024 wordt het grootste meezingconcert van Nederland met de muziek van André Hazes voor de twaalfde keer georganiseerd. De kaartverkoop opent aanstaande vrijdag 10 maart om 9:00 uur.

De muziek van André Hazes blijft ongekend populair. Sinds in 2013 de eerste editie van Holland Zingt Hazes werd georganiseerd, groeien nog steeds generaties op met de iconische hits zoals Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Geef mij je Angst, Een Beetje Verliefd en Bloed, Zweet en Tranen. Aanstaande vrijdag 10 maart jaar wordt de elfde editie van het eerbetoon aan onze grootste volksheld in de Ziggo Dome afgetrapt.

Er zijn in totaal meer dan 600.000 bezoekers bij de Holland Zingt Hazes concerten geweest die de nummers van Hazes meezingen. In de afgelopen jaren hebben bijna vijftig artiesten onder leiding van Jeroen van der Boom op het Holland Zingt Hazes podium een ode gebracht aan hun held. In 2023 staan naast Jeroen van der Boom ook André Hazes, Gerard Joling, Waylon, OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk, Karsu, John de Bever en Kris Kross Amsterdam op het podium van Holland Zingt Hazes.