Holland Zingt Hazes brengt bijzonder duet uit van Roxeanne Hazes met haar vader

Tijdens de achtste editie van Holland Zingt Hazes op 6, 7, 8, 13 en 14 maart gaat Roxeanne Hazes in duet met haar vader. Samen zingen zij het nummer ‘Sorry’, dit duet is vanaf nu te beluisteren via Spotify, iTunes en Apple Music. Roxeanne Hazes: “Het nummer ‘Sorry’ is altijd al één van mijn favoriete nummers van mijn vader geweest.

Nu ga ik tijdens de aankomende concerten dit op een hele bijzondere manier zingen samen met papa in de Ziggo Dome. Ik voelde mij er niet prettig bij om een duet te zingen met een hologram van mijn vader, maar ik ben nu voor zoiets bijzonders gevraagd, daar kon ik geen ‘nee’ tegen zeggen. Met het hologram werd mijn vader naar het ‘nu’ gebracht, dit jaar stap ik als het ware terug in de tijd. Ik denk dat dit een mooi eerbetoon aan papa wordt.” Het duet is te zien op het podium van Holland Zingt Hazes op 6, 7, 8, 13 en 14 maart van dit jaar en nu al te beluisteren.

In 1991 zong André Hazes samen met Lisa Boray het nummer ‘Sorry’ dat te horen is op zijn album Samen. De versie van het nummer ‘Sorry’ opgenomen ter ere van Holland Zingt Hazes wordt door André Hazes en Roxeanne Hazes gezongen en is nu te beluisteren via Spotify, iTunes & Apple Music.