Frans Bauer en Karsu doen in 2024 mee aan Holland Zingt Hazes

Frans Bauer staat volgend jaar op 8 en 9 maart in Ziggo Dome op het podium van Holland Zingt Hazes. Het is voor hem de eerste keer dat hij optreedt bij het grootste meezingfeest van Nederland. Ook Karsu is na haar succes eerder dit jaar bij Holland zingt Hazes, weer een van de artiesten die nummers van de legendarische zanger mag zingen.

‘Ik vind het geweldig dat ik bij Holland Zingt Hazes mag optreden,’ laat Frans Bauer weten. ‘Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik hier graag aan mee wil doen. André was een volkszanger pur sang. Hij kon het levenslied als geen ander vertolken. Ik heb de eer gehad hem te mogen kennen en heb zelfs met hem gezongen. Dat ik straks zijn nummers mag zingen op het grootste Hazes-podium van Nederland, vind ik een groot voorrecht.’ Bekijk hier het persoonlijke bericht van Frans!

Karsu maakte bij de afgelopen editie van Holland Zingt Hazes diepe indruk met haar eigen vertolking van Sorry. Voor producent MediaLane stond het vast dat Karsu er ook in 2024 weer bij zou zijn. ‘Ik ben heel blij dat ik opnieuw gevraagd ben,’ laat Karsu weten. ‘Ik ben groot fan van André Hazes en ik verheug me op de nummers die ik volgend jaar in de Ziggo Dome bij Holland Zingt Hazes mag zingen.’

Eerder is al bekend geworden dat Jeroen van der Boom, André Hazes, Douwe Bob, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk en Jamai er volgend jaar bij zullen zijn. Holland Zingt Hazes vindt op 8 en 9 maart 2024 plaats in Ziggo Dome Amsterdam. Meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl.