Derde concert voor Holland Zingt Hazes 2018

De animo voor tickets van Holland Zingt Hazes in Ziggo Dome Amsterdam op 20 en 21 april is zo overweldigend dat er een derde concert komt. Op zaterdag 14 april 2018 zullen André Hazes, Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Barry Hay, Peter Beense, Glennis Grace, Danny de Munk, Jamai, Lisa Boray en Trijntje Oosterhuis het nu driedaagse Hazes-spektakel aftrappen.

‘Ik ben er trots op dat er weer zo’n grote vraag naar tickets voor Holland Zingt Hazes is,’ laat Roxeanne Hazes weten. ‘Dit is alweer de zesde editie en straks hebben we negentien keer met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome gestaan. Puur omdat de fans van mijn vader geen genoeg van zijn muziek krijgen. Dat blijf ik bijzonder vinden.’

De populariteit van de legendarische André Hazes blijft voort denderen. Producent LiveLane organiseert al jaren de Holland Zingt Hazes concerten en het enthousiasme wordt steeds groter. Vorige week is ook bekend geworden dat het hologram van André Hazes geheel vernieuwd terugkeert. Dat was in maart van dit jaar een emotioneel hoogtepunt voor alle fans. Niet alleen doordat hun idool voor even terug leek te zijn op het podium maar ook doordat het visuele effect gecombineerd werd met een niet eerder uitgebrachte geluidsopname van Hazes’ stem. In combinatie met een live begeleiding door de band van Eric van Tijn vormde dit het verbluffende effect dat zelfs de televisie-journaals haalde.

Praktische informatie Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.hollandzingthazes.nl