Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

Wij hanteren geen minimale leeftijd. Wel adviseren wij voor kinderen zitplaatsen te boeken. Voor bezoekers onder de 16 jaar ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders/verzorgers.

De deuren van de Ziggo Dome gaan 1,5 uur voor aanvang van het concert open.

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur. 

Nee, er is geen pauze tijdens het concert. 

De garderobes in de Ziggo Dome zijn tijdelijk gesloten. Je kunt jouw spullen opbergen in een van de kluisjes in het gebouw. Let op: voor het gebruik van deze kluisjes heb je een €2 munt nodig. Meer informatie over onze kluisjes vind je hier.

Er zijn op de begane grond lockerruimtes aanwezig met kluisjes, die je voor € 2,- kunt gebruiken. De afmeting van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm

Nee, in het gebouw mag niet worden gerookt. De security controleert hierop. Bij een enkele overtreding van het rookverbod volgt een waarschuwing, bij herhaalde overtreding kunnen wij besluiten om de betreffende persoon uit het gebouw te verwijderen. Klik hier voor meer informatie over de huisregels van de Ziggo Dome 

Gewone huis-tuin- en keukencamera’s worden toegestaan. Hiermee wordt bedoeld niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen.

Het is tijdens de concerten niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien deze niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De security doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen daarom om tassen zoveel mogelijk thuis te laten en om begrip en medewerking.

Nee, zelf meegebrachte consumpties worden niet toegestaan. Neem vooraf contact met ons op via live@medialane.nl in het geval van speciale diëten of allergieën.
Klik voor meer informatie over de huisregels van de Ziggo Dome 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Het produceren van een concert is heel gedetailleerd. Vandaar dat we geen speciale boodschappen/huwelijksaanzoeken kwijt kunnen tijdens onze shows. 

Stuur een mail naar live@medialane.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wilt bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden. 

Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen, van zowel losse kaarten als arrangementen, kunt u contact opnemen met Bookx via 020 675 74 74 

Ja er is verkoop van merchandise tijdens de concerten, maar ook online is er de mogelijkheid om te bestellen https://www.merchplanet.com/hollandzingthazes/ 

Klik hier om tickets te bestellen.

Koop alleen tickets bij een officieel erkend ticketverkooppunt. Alleen dan ben je verzekerd van een geldig toegangsbewijs.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem nu contact op
Deel dat je gaat