Wegens grote vraag Hologram André Hazes terug bij Holland Zingt Hazes

Afgelopen jaar was tijdens de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes het hologram een enorm succes. Het was een emotioneel hoogtepunt van de show voor alle fans. Niet alleen doordat hun idool voor even terug leek te zijn op het podium maar ook doordat het visuele effect gecombineerd werd met een niet eerder uitgebrachte geluidsopname van Hazes’ stem. In combinatie met een live begeleiding door de band van Eric van Tijn vormde dit het verbluffende effect dat zelfs de TV journaals haalde.
Sindsdien werd de vraag het hologram nogmaals te zien steeds groter, ook van fans die er afgelopen jaar niet bij konden zijn. De grote vraag in combinatie met het opduiken van een nieuw, niet eerder gehoord, live fragment deed producent LiveLane besluiten een vernieuwde versie van het hologram aan te kondigen. Het hologram van de legendarische zanger zal op 20 en 21 april 2018 met een nieuw nummer in de Ziggo Dome te zien zijn. Door middel van de allernieuwste hologram technieken wordt de levensechte illusie gewekt dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat.

Voor Holland zingt Hazes wordt de Ziggo Dome in april twee dagen lang omgetoverd tot de grootste kroeg van Nederland. Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes-hits, een keur aan bekende artiesten en en een avond heel hard meezingen…Kortom, een avond feest! Naast André en Roxeanne Hazes treden bekende namen als Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Peter Beense, Barry Hay en Jamai op. De show van zaterdag 21 april is helemaal uitverkocht, maar voor de show op vrijdag 20 april zijn nog kaarten.

Praktische informatie Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.hollandzingthazes.nl

Deel dat je gaat