Rocklegende Barry Hay (Golden Earring) toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes 2018

Vandaag maakt producent LiveLane bekend dat Barry Hay wordt toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2018. Naast Barry Hay zullen ook Glennis Grace, Danny de Munk, Peter Beense, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jamai samen met André en Roxeanne Hazes een groot spektakel van deze zesde editie maken. Holland Zingt Hazes vindt plaats op 20 en 21 april 2018 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Barry Hay behaalde nationaal maar ook internationaal groot succes met de Golden Earring en de hits Radar Love, Twillight Zone en When the Lady Smiles.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot de grootste kroeg van Nederland waar tienduizenden fans kunnen genieten van dit grote meezingspektakel. Holland Zingt Hazes staat al vijf jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Het concept is inmiddels bekend. Een avond lang feest en luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger.

De nieuwe generatie, maar ook de trouwe fans zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ beleven en herbeleven. ‘De jubileumeditie van vorig jaar was geweldig,’ zegt Roxeanne Hazes. ‘Ik verheug me nu al op de komende editie’. ‘Het is elk jaar weer één groot feest zowel voor als achter de schermen,’ zegt André Hazes jr., ‘heerlijk om dit volgend jaar weer te mogen beleven’.

Holland Zingt Hazes 2018 is op vrijdag 20 en zaterdag 21 april in de Ziggo Dome Amsterdam te zien. Kaarten, vanaf 25 euro, zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.

Deel dat je gaat