Danny de Munk bij zevende editie Holland Zingt Hazes

Danny de Munk treedt, net als dit jaar, ook in 2019, op bij Holland Zingt Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Naast André Hazes, Roxeanne Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom is Danny op 22 en 23 maart bij het grootste meezingconcert van Nederland te horen. 

‘Ik vind het altijd een eer als ik weer gevraagd word,’ laat Danny de Munk weten. ‘Het zijn voor mij echt avonden geworden waar ik al maanden van tevoren naar uitkijk. Het is zo bijzonder om daar de mooiste liedjes van mijn idool ten gehore te brengen. En een uitzinnig publiek dat alles meezingt. Dat zijn voor een artiest de mooiste momenten.’ 

Producent MediaLane is trots dat er een zevende editie van Holland zingt Hazes wordt georganiseerd. Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Een avond lang feest en luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De nieuwe generatie, maar ook de trouwe fans zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ beleven en herbeleven.


Praktische informatie 
Tickets voor Holland Zingt Hazes op 22 en 23 maart 2019 zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl 

Deel dat je gaat