Concerten Holland Zingt Hazes aanstaande vrijdag en zaterdag geannuleerd

Naar aanleiding van de vernieuwde richtlijnen die zojuist zijn afgegeven door het RIVM worden de concerten van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart aanstaande geannuleerd. 

Producent MediaLane onderzoekt of de concerten verplaatst kunnen worden.  Naar verwachting worden de kaartkopers hier binnen 7 dagen over geïnformeerd door ticketingpartner Eventim. Indien het evenement wordt verplaatst naar een andere datum, blijven toegangsbewijzen geldig voor de nieuwe datum waarop het evenement zal plaatsvinden. Mocht de bezoeker het evenement op de nieuwe datum niet kunnen of willen bezoeken dan is hij gerechtigd zijn toegangsbewijs in te leveren tegen restitutie van de entreeprijs.

Livestream
Eerder bracht MediaLane het bericht naar buiten als geste een exclusieve livestream te organiseren voor ticketkopers die uit voorzorg thuis willen blijven. Na de berichtgeving rondom de vernieuwde richtlijnen worden de concerten geannuleerd en zal de livestream ook niet kunnen plaats vinden.

Holland Zingt Hazes
Holland Zingt Hazes is een ode aan het leven van André Hazes: al zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn kinderen. Holland Zingt Hazes keert terug in 2021 voor de negende editie op 12 en 13 maart 2021, meer informatie en kaartverkoop via www.hollandzingthazes.nl. 

MediaLane 
De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live-entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazes concerten ook o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2020) en in samenwerking met RTL The Christmas Show samenwerking met RTL.

Deel dat je gaat