Holland Zingt Hazes 2020

6, 7, 8, 13 EN 14 maart

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk.

Hazes is van iedereen en voor iedereen.

Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Deelnemende artiesten aan Holland Zingt Hazes 2020 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Glennis Grace, Danny de Munk en Peter Beense. 

  • 6, 7, 8, 13 & 14 maart 2020

    Ziggo Dome
  • Duur

    2 uur en 45 minuten (geen pauze)
  • Toegangsprijs

    Vanaf €32,50

Openingstijden

Holland Zingt Hazes 2020 vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De deuren van de concertzaal openen anderhalf uur voor aanvang show.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Deel dat je gaat