Informatie voor de tickethouders

Concerten Holland Zingt Hazes 13 en 14 maart 2020

Als gevolg van de nieuwe richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 heeft de Ziggo Dome haar deuren moeten sluiten en konden de concerten van Holland Zingt Hazes op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart 2020 tot onze grote spijt niet doorgaan.  


Omdat Holland Zingt Hazes een complexe productie is waarbij heel veel partijen betrokken zijn, is de Holland Zingt Hazes 2020 concertreeks daarmee helaas geëindigd.


Alle ticketkopers nodigen we uit om hun bestaande tickets kosteloos om te laten zetten naar één van de Holland Zingt Hazes 2021-concerten op vrijdag 12 of zaterdag 13 maart 2021. Iedereen wordt vandaag door onze officiële ticketpartner Eventim gecontacteerd via email. We hopen van harte op ieders begrip.

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen.

Ik heb geen e-mail van Eventim ontvangen, wat nu?
Heb jij je kaarten via onze officiële ticketverkoper Eventim gekocht, dan raden we je aan om te kijken of de e-mail in jouw ongewenste mailbox terecht is gekomen. Wanneer de tickets niet via Eventim zijn gekocht verwijzen wij je door naar de partij van wie jij de tickets hebt gekocht.

Waarom kunnen jullie de concerten niet verplaatsen?
Er zijn ontzettend veel partijen betrokken bij deze grote productie. We hebben ons uiterste best gedaan om een nieuwe datum te vinden waarop al deze partijen bij elkaar kunnen komen, maar helaas is dit onmogelijk gebleken waardoor wij de concerten niet kunnen verplaatsen.

Wanneer vindt Holland Zingt Hazes 2021 plaats?
De concerten van Holland Zingt Hazes 2021 vinden plaats op vrijdag 12 maart en zaterdag 13 maart 2021.

Ik heb een groepsarrangement geboekt via Bookx of Eventim, wordt er met mij contact opgenomen?
Wanneer je een groepsarrangement hebt geboekt via Bookx of Eventim wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door de desbetreffende partij.

Ik heb al kaarten voor Holland Zingt Hazes 2021, wat nu?
Wanneer je al kaarten voor Holland Zingt Hazes 2021 hebt gekocht kun je een reactie geven op de e-mail van Eventim. Je kunt je kaarten voor 2020 ook laten omzetten naar 2021.

Ik heb mijn tickets niet via Eventim gekocht maar elders, wat nu?
Wanneer de tickets niet via Eventim zijn gekocht, neem dan contact op met de partij van wie jij de tickets hebt gekocht.

Ik had een annuleringsverzekering, is deze nog geldig?
Ja, je annuleringsverzekering wordt ook omgeboekt.

Ik heb een parkeerticket gekocht, en nu?
We raden je aan contact op te nemen met de partij waar je dit parkeerticket gekocht hebt.

Wat moet ik doen met mijn consumptiemunten?
Voor meer informatie rondom teruggave consumptiemunten verwijzen we je door naar de volgende pagina: https://www.ziggodome.nl/info/betalen.

Ik kan niet naar Holland Zingt Hazes 2021, wat nu?
Wanneer je geen mogelijkheid hebt om naar Holland Zingt Hazes 2021 te gaan, kan je een reactie geven op de e-mail die je ontvangt van Eventim. Als je op een van de andere data kunt, kun je je ticket ook omzetten naar een andere dag. Eventueel kun je je ticket ook laten omzetten naar een ticket voor André Hazes Live in Ahoy op 30 en 31 oktober en 1 november 2020.
 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Deel dat je gaat