Holland Zingt Hazes 2019

Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart

Holland Zingt Hazes - een ode aan de legendarische volksheld, nu dichterbij dan ooit!

Dat Nederland van André Hazes houdt, staat buiten kijf. Zijn muziek zit rotsvast in ons aller geheugen en in ons hart. De populariteit van volksheld André Hazes blijft groot. Exact 15 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. Dit blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen. Bij elk concert wordt geproost op zijn muziek en zijn leven.

De vraag naar tickets voor Holland Zingt Hazes blijft dan ook overweldigend en het enthousiasme wordt steeds groter. Daarom komt de succesvolle concertreeks in 2019 terug met alweer de zevende editie. De concerten in 2019 vinden plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019.

In 2019 komt het echte Hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Want tijdens deze zevende editie zullen Nederlands grootste artiesten voor het eerst in een in-the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. Dus hef met ons het glas en zing luidkeels mee tijdens dit grootse meezingspektakel. Kortom: een heerlijke avond FEEST, mis het niet!.

  • 22 & 23 Maart 2019

    Ziggo Dome
  • Duur

    2 uur en 45 minuten (geen pauze)
  • Toegangsprijs

    Vanaf € 31,40

Openingstijden

Holland zingt Hazes 2019 vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De deuren van de concertzaal openen om 18.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Vrijdag 22 maart- 20:00 uur concert- 18:30 uur deuren open
Zaterdag 23 maart- 20:00 uur concert

- 18:30 uur deuren open

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Deel dat je gaat