Holland zingt Hazes 2018

Vrijdag 20 april en zaterdag 21 april

Dat Nederland van André Hazes houdt, staat buiten kijf. Zijn muziek zit rotsvast in ons aller geheugen en in ons hart. Dit blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels meezingt in de grootste kroeg van Nederland! Kortom Holland Zingt Hazes staat inmiddels garant voor één groot feest.

Alle grote Hazes-hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen.... Kortom: een heerlijke avond FEEST!

 • 20 & 21 April 2018

  Ziggo Dome
 • Aanvang

  20:00 uur
 • Duur

  2 uur en 45 minuten (geen pauze)
 • Toegangsprijs

  Vanaf € 25,-

Openingstijden

Holland zingt Hazes 2018 vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De deuren van de concertzaal openen om 18.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Vrijdag 20 april- 20:00 uur concert- 18:30 uur deuren open
Zaterdag 21 april- 20:00 uur concert- 18:30 uur deuren open

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken cookies op onze website.
Als je op akkoord klikt of gebruik blijft maken van onze website, geef je aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

Deel dat je gaat